Skip to content

Bank Summer

1.185,00

De bank Summer is een bank met een nonchalante look en heerlijk zachte zit- en rugkussens. In deze gele rib stof is het een echte Summer bank daarnaast zijn er ook veel andere stoffen mogelijk. Er zijn diverse afmetingen mogelijk en vele mooie stoffen. Eventueel kunnen er extra armkussens bijbesteld worden voor meer comfort.

Klik op Offerte aanvragen om meer informatie over dit artikel te ontvangen.

Meer weten over dit artikel? Zet je vraag op de chat of maak een videobelafspraak met een woonspecialist.

sfeer-foto-summer

Summer

De bank Summer heeft diverse mogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen en talloze stof- en leersoorten, zodat Summer altijd past bij jouw stijl en woonsituatie. *Genoemde prijs is prijs van getoond model gebaseerd op een 4-zits in stofgroep c.

Je kunt ook nu contact met ons opnemen met je vragen, een offerte aanvragen via onderstaande button of zelfs een gratis interieuradvies aanvragen met één van onze woonspecialisten.

AFMETINGEN

Hoogte: 76 CM
Diepte: 100 CM
Lengte: afhankelijk van de opstelling
Zithoogte: 42 CM
Zitdiepte: 57 CM

48f4fb42 0aee 478b Bd0f 4f767fbf1743
INTERIEURADVIES

Laat je woonwensen uitkomen! Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze woonspecialisten. Met onze collectie gaan we jouw droominterieur realiseren.

Het Kabinet maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.
Lees hier meer over onze privacy policy.