Skip to content

Bank Smile

2.468,00

De naam zegt al genoeg! De bank Smile, uit de collectie Urban Home, is een veelzijdige bank die je vrolijk maakt! Smile bestaat uit losse elementen, die je allemaal kunt voorzien van een andere stofkleur. Kies voor een stylish kleurenpalet met kleurschakeringen die mooi bij elkaar passen. Deze bank is qua stijl kubistisch te noemen door de modern vormgegeven volumineuze kussens en past perfect in een eigentijds trendy interieur.

Klik op Offerte aanvragen om meer informatie over dit artikel te ontvangen.

Meer weten over dit artikel? Zet je vraag op de chat of maak een videobelafspraak met een woonspecialist.

sfeer_smile

Bank Smile

Kies zoveel elementen als je zelf wilt! Met de bank Smile kun je echt een statement maken door te spelen met verschillende elementen en stofferingen. Wat betreft comfort zit je met deze bank ook goed, want de kussens hebben een hoogwaardige vulling en de zitting is erg veerkrachtig. Op Smile moet je in het echt komen zitten! Kom langs en bekijk hem in éénvan onze vele stijlkamers. Je kunt ook nu contact met ons opnemen met je vragen, een offerte aanvragen via onderstaande button of zelfs een gratis interieuradvies aanvragen met één van onze woonspecialisten (klik hier voor meer informatie over interieuradvies).

*Genoemde prijs is gebaseerd op een 1,5 zits met arm + 1,5 zits + hoek + ottomaan in stofgroep A.

_0000_Layer 3
_0001_Layer 2

AFMETINGEN

Hoogte: 74 CM
Diepte: 104 CM
Lengte: afhankelijk van de opstelling
Zithoogte: 45 CM
ZItdiepte: 65 CM

48f4fb42 0aee 478b Bd0f 4f767fbf1743
INTERIEURADVIES

Laat je woonwensen uitkomen! Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze woonspecialisten. Met onze collectie gaan we jouw droominterieur realiseren.

Het Kabinet maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.
Lees hier meer over onze privacy policy.