Skip to content

Bank Noor

Vanaf 3.670,00

De bank Noor is een strak vormgegeven, tijdloze bank op metalen poten in matzwart of geborsteld staal. Er is volop keuze uit mooie stoffen en leersoorten. Tevens tussentafeltje mogelijk.

Meer weten over dit artikel? Zet je vraag op de chat of maak een videobelafspraak met een woonspecialist.

sfeer_noor

Bank Noor

De bank Noor heeft heel veel mogelijkheden. Je kunt je kiezen uit verschillende bankopstellingen en talloze stof- en leersoorten, zodat er altijd een uitvoering mogelijk is, die past bij jouw stijl en woonsituatie.
*Genoemde prijs is prijs van getoond model gebaseerd op een 2,5 zits met arm + ligelement 115 cm + tussentafeltje in stofgroep A.

Je kunt ook nu contact met ons opnemen met je vragen, een offerte aanvragen via onderstaande button of zelfs een gratis interieuradvies aanvragen met één van onze woonspecialisten (klik hier voor meer informatie over interieuradvies).

AFMETINGEN

Hoogte: ca. 82 cm
Zithoogte: ca. 45 cm
Diepte: ca. 100 cm
Zitdiepte:  ca. 63 cm

48f4fb42 0aee 478b Bd0f 4f767fbf1743
INTERIEURADVIES

Laat je woonwensen uitkomen! Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze woonspecialisten. Met onze collectie gaan we jouw droominterieur realiseren.

Het Kabinet maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.
Lees hier meer over onze privacy policy.