Skip to content

Bank Monaco

2.565,00

De bank Monaco is een royale familie bank die je uitnodigt om neer te ploffen. De bank is voorzien van zwart metalen pootjes waardoor hij mooi van de vloer wordt getild. Mogelijk in diverse stoffen en afmetingen.

Klik op Offerte aanvragen om meer informatie over dit artikel te ontvangen.

Meer weten over dit artikel? Zet je vraag op de chat of maak een videobelafspraak met een woonspecialist.

302.1036_bank_monaco_sfeer

Bank Monaco

Door de ruime stofkeuze, de vele opstellingsmogelijkheden, hethoogwaardige zitcomfort en het kwalitatieve materiaalgebruik, is Monaco een veelzijdige bank te noemen. Deze bank wordt getoond in één van onze vele stijlkamers in onze woonwinkel. Kom langs en probeer hem zelf uit! Je kunt ook nu contact met ons opnemen met je vragen, een offerte aanvragen via onderstaande button of zelfs een gratis interieuradvies aanvragen met één van onze woonspecialisten (klik hier voor meer informatie over interieuradvies).

Dit artikel is niet online te bestellen. In onze winkel adviseren wij je graag over de verschillende mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen.
*Genoemde prijs is vanaf prijs gebaseerd op een 3 zits + longchair in stofgroep A.

302.1036_bank_monaco_03
302.1036_bank_monaco_sfeer_02

AFMETINGEN

Hoogte: 95 CM
Diepte: 110 CM
Lengte: afhankelijk van de opstelling
Zithoogte: 54 CM
Zitdiepte: 56 CM

48f4fb42 0aee 478b Bd0f 4f767fbf1743
INTERIEURADVIES

Laat je woonwensen uitkomen! Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze woonspecialisten. Met onze collectie gaan we jouw droominterieur realiseren.

Het Kabinet maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.
Lees hier meer over onze privacy policy.