Skip to content

Bank Japandi

3.786,00

De Bank Japandi is een eigentijdse bank op slanke, zwart metalen poten. Creëer jouw perfecte bank met de talloze mogelijkheden. De ronde hocker geeft Japandi een vernieuwende uitstraling en oogt speels in de ruimte.

Klik op Offerte aanvragen om meer informatie over dit artikel te ontvangen.

Meer weten over dit artikel? Zet je vraag op de chat of maak een videobelafspraak met een woonspecialist.

sfeer2

Bank Japandi

De bank Japandi heeft heel veel mogelijkheden. Je kunt je kiezen uit verschillende bankopstellingen en talloze stof- en leersoorten, zodat er altijd een uitvoering mogelijk is, die past bij jouw stijl en woonsituatie.
*Genoemde prijs is prijs van getoond model gebaseerd op een 2x 3 zits met arm + hocker kwart rond + 3x rugkussens 70 cm, met rol  in stofgroep B + 1x rugkussen 80 cm zonder rol in leder 2.

Je kunt ook nu contact met ons opnemen met je vragen, een offerte aanvragen via onderstaande button of zelfs een gratis interieuradvies aanvragen met één van onze woonspecialisten (klik hier voor meer informatie over interieuradvies).

_0002_Laag 3
sfeer

AFMETINGEN

Diepte: 100 CM
Lengte: afhankelijk van de opstelling

48f4fb42 0aee 478b Bd0f 4f767fbf1743
INTERIEURADVIES

Laat je woonwensen uitkomen! Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze woonspecialisten. Met onze collectie gaan we jouw droominterieur realiseren.

Het Kabinet maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.
Lees hier meer over onze privacy policy.