Skip to content

Bank Gloss

vanaf 3.096,00

De eigentijdse bank Gloss is een heerlijke bank om in weg te zakken. Voorzien van een dubbele rij rugkussens. Verkrijgbaar als losse bank met keuze uit diverse armleuningen en als elementenbank met hoekelement en divan. Tevens bijpassende hockers leverbaar.

Klik op Offerte aanvragen om meer informatie over dit artikel te ontvangen.

Meer weten over dit artikel? Zet je vraag op de chat of maak een videobelafspraak met een woonspecialist.

sfeer

Bank Gloss

Kies zoveel elementen als je zelf wilt! Met de bank Gloss kun je echt helemaal jouw bank samenstellen. Maak de ideale opstelling en kies voor een zitdiepte die bij jou past. Kom langs en bekijk hem in één van onze vele stijlkamers. Je kunt ook nu contact met ons opnemen met je vragen, een offerte aanvragen via onderstaande button of zelfs een gratis interieuradvies aanvragen met één van onze woonspecialisten (klik hier voor meer informatie over interieuradvies).

*Genoemde prijs is gebaseerd op een XL Hoek + Hocker 120×120 + XL 1,5 zits zonder armen + XL 1,5 zits zonder armen in stofgroep A.

AFMETINGEN

Hoogte: 74 CM
Diepte: 104 CM
Lengte: afhankelijk van de opstelling
Zithoogte: 45 CM
ZItdiepte: 65 CM

48f4fb42 0aee 478b Bd0f 4f767fbf1743
INTERIEURADVIES

Laat je woonwensen uitkomen! Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze woonspecialisten. Met onze collectie gaan we jouw droominterieur realiseren.

Het Kabinet maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.
Lees hier meer over onze privacy policy.