Skip to content

Bank Eden

1.753,00

De bank Eden is een eigentijdse, kubistische zitbank en maakt deel uit van de collectie Urban Home. Door het tijdloze, moderne karakter, de perfecte afwerking en detaillering is Eden volgens ons een echte designklassieker! De brede zit- en rugkussens, de kwalitatieve materialen van de vulling en de maatvoering van het zitgedeelte zorgen voor een optimaal zitcomfort. Eden voelt zich het beste thuis in een modern en tijdloos interieur en als hij op de juiste plek wordt neergezet, zul je merken dat je een eye-catcher hebt aangeschaft!

Klik op Offerte aanvragen om meer informatie over dit artikel te ontvangen.

Meer weten over dit artikel? Zet je vraag op de chat of maak een videobelafspraak met een woonspecialist.

Sfeer Foto Bank Eden

Bank Eden

Vanwege de vele mogelijkheden is deze bank niet online te bestellen. In onze winkel adviseren wij je graag over de verschillende mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen.
*Genoemde prijs is vanaf prijs gebaseerd op een 3-zits bank in stofgroep A.

Detail Foto Bank Eden
Sfeer Bank Eden

AFMETINGEN

Hoogte: 79 CM
Diepte: 93 CM
Lengte: afhankelijk van de opstelling
Zithoogte: 44 CM
ZItdiepte: 57 CM

 

 

 

 

 

 

 

48f4fb42 0aee 478b Bd0f 4f767fbf1743
INTERIEURADVIES

Laat je woonwensen uitkomen! Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze woonspecialisten. Met onze collectie gaan we jouw droominterieur realiseren.

Het Kabinet maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.
Lees hier meer over onze privacy policy.