Skip to content

Bank Casper

3.769,00

De bank Casper is een strak vormgegeven, tijdloze bank op metalen poten. Deze bank is verkrijgbaar in leer en in uiteenlopende stoffen en kleuren. Je kunt de bank Casper krijgen als een 2-zitter of 3-zitsbank, maar je kunt er ook voor kiezen om een hoekbank te nemen of een ottomaan. Verder heb je ook nog eens keuze uit vele afmetingen en hoekelementen. Bovendien kan je ook kiezen om een deel zonder armleuningen te nemen.

Kortom, met de bank Casper heb je uiteenlopende mogelijk. Zo kan je ook kiezen voor bijpassende hockers en sierkussens. Creëer je eigen bank door de ruime keuze in uitvoeringen, stoffen en leersoorten. Kom langs in onze woonwinkel en laat onze interieuradviseurs jouw helpen om de bank van jouw dromen te ontdekken.

Klik op Offerte aanvragen om meer informatie over dit artikel te ontvangen.

Meer weten over dit artikel? Zet je vraag op de chat of maak een videobelafspraak met een woonspecialist.

casper

Bank Casper

Vanwege de vele mogelijkheden is deze bank niet online te bestellen. In onze winkel adviseren wij je graag over de verschillende mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen.
*Genoemde prijs is vanaf prijs gebaseerd op een 3-zits met 1 arm + dormeuse in stofgroep A.

AFMETINGEN

Hoogte: 85 cm
Diepte: 100 cm
Lengte: afhankelijk van de opstelling
Zithoogte: 44 cm
ZItdiepte: 60 cm

48f4fb42 0aee 478b Bd0f 4f767fbf1743
INTERIEURADVIES

Laat je woonwensen uitkomen! Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze woonspecialisten. Met onze collectie gaan we jouw droominterieur realiseren.

Het Kabinet maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.
Lees hier meer over onze privacy policy.