Skip to content

Bank Bob

2.680,00

De bank Bob is een eigentijdse familiebank met een klassieke look & feel en heeft beslist grandeur. Hij komt dan ook goed tot zijn recht in een actuele woonomgeving als ook in een statig herenhuis.  Het grootse karakter van Bob wordt versterkt door de losse rug-kussens en de rustige belijning van het ontwerp.

Klik op Offerte aanvragen om meer informatie over dit artikel te ontvangen.

Meer weten over dit artikel? Zet je vraag op de chat of maak een videobelafspraak met een woonspecialist.

Sfeer Bank Bob

Bank Bob

Door de ruime stof- en stikselkeuze, de vele opstellingsmogelijkheden, het hoogwaardige zitcomfort én het kwalitatieve materiaalgebruik, is Bob een veelzijdige bank te noemen. Deze bank wordt getoond in één van onze vele stijlkamers in onze woonwinkel. Kom langs en probeer hem zelf uit! Je kunt nu ook contact met ons opnemen met je vragen, naar een offerte infomeren via onderstaande button of zelfs een gratis interieuradvies aanvragen met één van onze woonspecialisten (klik hier voor meer informatie over interieuradvies).

Dit artikel is niet online te bestellen. In onze winkel adviseren wij je graag over de verschillende mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen.
*Genoemde prijs is vanaf prijs gebaseerd op een 3 zits met 1 arm + longchair L in stofgroep A.

AFMETINGEN

Hoogte: 95 CM
Diepte: 100 CM
Lengte: afhankelijk van de opstelling
Zithoogte: 44 CM
ZItdiepte: 64 CM

48f4fb42 0aee 478b Bd0f 4f767fbf1743
INTERIEURADVIES

Laat je woonwensen uitkomen! Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze woonspecialisten. Met onze collectie gaan we jouw droominterieur realiseren.

Het Kabinet maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.
Lees hier meer over onze privacy policy.