VT WONEN

SMAAKMAKERS & STIJLMEESTERS

Ontdek de VT Wonen collectie in onze woonwinkel in Bunnik. Naast mooie meubels, zoals banken, kasten en stoelen, maar ook mooi servies, textiel en veel meer woonaccessoires. Bij VT Wonen vind je alles om jouw woning mooier te maken. De stijl van de VT Wonen collectie is te omschrijven als ‘basic met een twist’. De meubels en accessoires van VT Wonen passen in vrijwel elk interieur. Van Scandinavisch tot modern en van Industrieel tot landelijk. Kom langs in onze woonwinkel en laat je inspireren door onze collectie.

Over VT Wonen

Iedereen kent natuurlijk het VT Wonen magazine en ook de vele tv programma’s die gemaakt worden. VT Wonen is niet alleen een merk, het is een begrip. Er is geen ander platform in Nederland dat zoveel invloed heeft op wonen in Nederland. Met hun magazine bereiken ze een enorm publiek dat ze inspireren voor de nieuwste woontrends, opkomende stijlen en nieuwe collecties of items van toonaangevende meubelmerken. In de VT Wonen collectie vind je daarom ook een breed assortiment aan meubels en woonaccessoires.

Zo vind je het bekende VT Wonen servies dat al jaren populair is vanwege het tijdloze design. Maar ook voor een heerlijke loungebank voor in de woonkamer kan je bij VT Wonen terecht. Je kunt natuurlijk stijlvolle, trendy items vinden in de VT Wonen collectie, maar ook als je op zoek bent naar meubels voor in je huidige interieur vind je altijd tijdloze, stijlvolle items die je gemakkelijk kunt combineren met jouw meubels en woonstijl. Ontdek ons complete aanbod uit de VT Wonen collectie in onze woonwinkel in Utrecht.

 
VT Wonen collectie bij het Kabinet

In onze woonwinkel willen wij jou inspireren met het beste wat onze merken te bieden hebben. Kom langs voor alle meubels en woonaccessoires in ons assortiment en laat ons je helpen met een professioneel interieuradvies, zodat jij het interieur van je dromen kunt verkrijgen. 

Bij ons vind je meer dan 6.000 m2 aan wooninspiratie. Wij combineren het beste wat onze merken te bieden in onze winkel voor een unieke woonbeleving. Ontdek hoe jij je interieur kunt verrijken met nieuwe items of kom langs voor een compleet nieuw interieur. Bij het Kabinet in Bunnik vind je alles voor een interieur waarin jij je thuis voelt. 

 
Merken bij het Kabinet

In ons assortiment vind je naast de VT Wonen collectie ook mooie meubels en woonaccessoires van mooie, populaire merken als HK Living, Zusss en It’s About RoMi. Maar ook voor bijzondere merken kan je bij ons terecht. Zo vind je de handgemaakte meubels van Jess Design ook in ons assortiment en hebben we mooie meubels van merken als Zuiver, BePureHome en ons eigen meubelmerk New Routz. Ben je benieuwd naar ons complete assortiment? Kom dan langs in onze woonwinkel.