Skip to content

New Routz Detroit vitrinekast

1.895,00

De New Routz Detroit vitrinekast is een echte eye-catcher in jouw interieur. In de deze kast kan je al jouw mooie spullen een stijlvol plekje in jouw interieur, maar de dichte kastjes zijn natuurlijk ook handig om jouw minder mooie spullen in op te bergen. Vanwege de grootte van de New Routz Detroit vitrinekast kan jij vrijwel al je spullen kwijt in deze kast. Ben je op zoek naar een kleinere kast? Dan kun je ook de New Routz Detroit Small ook vinden in ons assortiment.

De New Routz Detroit is een ambachtelijk gemaakte metalen vitrinekast met 6 deuren. De bovenste rij deuren zijn voorzien van helder glas. In de binnenkant van deze kast liggen witte, metalen schappen. New Routz Detroit is verkrijgbaar in zwart, wit, terra of olijf groen. Alle varianten zijn van binnen wit. Benieuwd naar de andere meubels van dit mooie merk? Bekijk dan de andere meubels van New Routz.

Meer weten over dit artikel? Zet je vraag op de chat of maak een videobelafspraak met een woonspecialist.

Detail Foto Vitrinekast Detroit Zwart
Sfeer Foto Vitrinekast Detroit Wit 1

AFMETINGEN

Hoogte: ca. 240 cm.
Breedte: ca. 142 cm.
Diepte: ca. 47 cm.

 

DETAILS

Materiaal: metaal

 

48f4fb42 0aee 478b Bd0f 4f767fbf1743
INTERIEURADVIES

Laat je woonwensen uitkomen! Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze woonspecialisten. Met onze collectie gaan we jouw droominterieur realiseren.

Het Kabinet maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.
Lees hier meer over onze privacy policy.