INTERIEURADVIES

Realiseer jouw droominterieur

Kun jij wel wat hulp gebruiken met de indeling van je huis en bij het vinden van jouw eigen woonstijl? Wij staan voor je klaar met een team van ervaren woonspecialisten die je adviseren en inspireren. Zij kunnen je perfect helpen met het realiseren van je droominterieur.

Vragen die je hebt over kleuren, stoffen, materialen, meubels en verlichting beantwoorden we graag! In ons Creative centre werken we samen aan een nieuw interieurplan dat perfect aansluit op jouw woonwensen.

Tijdens het interieuradvies gaan we er stap voor stap voor zorgen dat jij je droominterieur gaat realiseren, van begin tot eindstand. Maak nu een afspraak voor een inspirerend interieuradvies met een woonspecialist. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via de chatfunctie of gebruik het onderstaande afspraakformulier en geef je wensen aan.

Wil je als ondernemer zakelijk advies? Maak dan een afspraak met een woonspecialist en kom langs in onze winkel. Voor meer informatie klik hier. 

Naamloos-4_0001_Laag 3
INTERIEURADVIES

Maak een afspraak voor een interieuradvies in onze woonwinkel en laat een woonspecialist je helpen met het maken van een nieuwe indeling in jouw woonstijl. Tijdens het advies bieden we je praktische en creatieve oplossingen voor jouw interieur. En wil je dat we voor jou gaan shoppen in onze woonwinkel? Dan helpt een personal shopper je met het creëren van een nieuwe sfeer voor je interieur!

PERSONAL SHOPPER

In onze woonwinkel bruist het van de wooninspiratie en die willen we gaag met je delen! Onze woonwinkel en ons team staat tot je beschikking. We bieden je de mogelijkheid om met een personal shopper via videochat bij ons te shoppen. Hoe leuk is dat?

Bank Shark wit
maak een afspraak!

Heb je behoefte aan inspirerend interieuradvies met een woonspecialist in ons Creative centre of wil je online advies met een personal shopper in onze woonwinkel via videochat? Vul onderstaand formulier in en geef aan wat je wilt, dan nemen we direct contact met je op om een online afspraak te maken!