Skip to content

Inspiratie

Laat je inspireren

Ieder huis is anders, maar een plek waar mensen zich lekker op hun gemak voelen is eigenlijk wat iedereen wil. Het heeft te maken met emotie, want dát is wonen. Een huis moet groeien en groeit ook mee met haar bewoners, want behoeften veranderen. Ze zijn gerelateerd aan de levensfase waarin mensen zitten. Kinderen bijvoorbeeld, hebben een weerslag op het hele huis. Maar ook als je thuiswerkt, heeft dit effect op je inrichting.

x-mas in green

Tadaa, hier is onze kersttafel! Wordt het een landelijke of moderne setting? We dachten een combi te doen; dus landelijk met een eigentijdse twist. Veel groen en een beetje glitter, want het is tenslotte wel feest.

Lees verder »

Beurs Huis & Energie

We hebben een mooi weekend beleefd tijdens de beurs die in het teken stond van duurzame woonoplossingen. Veel bezoekers hebben ons advies gevraagd over hoe je met je interieur kunt bijdragen aan duurzamer wonen.

Lees verder »

Duurzame woonoplossingen

Wij geloven in meubels met een lange levensduur. Met tijdloze kwaliteit waarborg je dat meubels generatieslang mee kunnen. Wij zijn partner van de beurs Huis & Energie en onze meubels vind je dan ook in het duurzame droomhuis dat op deze beurs groots wordt gepresenteerd.

Lees verder »

Home retreat

De dagen worden korter en de temperaturen schieten weer omlaag. Maak je huis klaar voor het najaar en ga voor een warm kleurenpalet en sprekende, natuurlijke materialen.

Lees verder »

Tijdloos chic

Ga voor tijdloos chic met eigentijds-klassieke meubels in een serene setting. De bank, uitgevoerd in een prachtige boucléstof maakt je interieur een beetje aaibaar.

Lees verder »

Classic moods

Dat ronde vormen superchic zijn, bewijst de bank Coos. Wij vinden het in ieder geval echt een wow-bank! Deze bank straalt namelijk pure elegantie uit en is een opvallend object met een sculpturaal karakter.

Lees verder »

Beach

Heerlijk uitwaaien, een gevoel van vrijheid en ongedwongenheid, dat hoort toch echt bij het strand! Benieuwd hoe je zo’n beach look thuis kunt creëren?

Lees verder »

Trendkleur Terra/Pink

Sommige kleuren lijken voor elkaar gemaakt te zijn, terra en roze halen volgens ons het beste van elkaar naar boven: niet te zoet en niet te warm. Met deze kleurencombinatie wordt je interieur kleurrijker zonder dat het gaat overschreeuwen.

Lees verder »

Staycation Azië

Hou je van een tropische sfeer in huis en de rijke Aziatische cultuur? Maak dan van je interieur een exotisch paradijsje, vol met planten, warm houten accenten

Lees verder »

Staycation Afrika

Deel 2 van onze Staycation, editie Afrika: warme kleuren, een aardse uitstraling door het gebruik van natuurlijke materialen en folkloristische patronen met een eigentijdse twist.

Lees verder »

Zomer in huis

De zomer is eindelijk begonnen! Hoog tijd om zomerse sferen aan te brengen in je interieur. Waan je op Ibiza met dit warme, zomers palet.

Lees verder »

Nieuw binnnen

Spannende curven, een eigentijds-klassieke sfeer en een vleugje mystiek. Hieronder zie je enkele items uit onze nieuwe lentecollectie.

Lees verder »

Japandi

Een mooie mix van functioneel Scandinavisch design en Japans minimalisme. In dit huis wordt de stilte omarmd!

Lees verder »
Homerefresh

Home Refresh

Het nieuwe najaarsseizoen is begonnen, tijd voor een refresh van je interieur en je te omhullen met warmte, zodat je huis aanvoelt als een warme nest.

Lees verder »
Het Kabinet maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.
Lees hier meer over onze privacy policy.