wij zijn open op afspraak

WOONSHOPPEN IN ONZE WINKEL

Maak een afspraak en plan je bezoek aan onze woonwinkel! Onze woonspecialisten ontvangen je graag om je onze collectie te laten zien en je te adviseren. Wij houden ons uiteraard aan alle maatregelen en vragen onze bezoekers dit ook te doen, zodat woonshoppen in onze winkel veilig verloopt. Neem contact met ons op om je afspraak in te plannen. Dit kan telefonisch, via de chat of onderstaand invulformulier.

Maak een afspraak en kom langs

Klik op de onderstaande button en vul het formulier in met je gegevens. Geef op het formulier aan waarvoor je langs wilt komen en bepaal ook je voorkeursmoment. Een woonspecialist neem direct contact met je op om de afspraak in te plannen, zodat we je voor al je woonwensen snel kunnen ontvangen in onze woonwinkel.

Woonshoppen met videochat

Wil je liever vanuit huis bij ons woonshoppen? Maak dan een videobelafspraak met een personal shopper. Je bent in één klik in onze winkel om onze collectie te bekijken. Ben je op zoek naar een nieuwe bank? Een personal shopper staat geheel tot je beschikking! Hoe werkt het? Heel simpel, in 3 stappen ben je samen met een personal shopper in onze woonwinkel. Laat ons weten wat je wilt en geef aan welke dag en tijdstip je het beste uitkomt.

Woonshoppen met een personal shopper